MATCHER

Shoot'n Score It är en plattform som används för att administrera tävlingar inom dynamiska skyttesporter såsom IPSC (International Practical Shooting Confederation) och liknande discipliner. Plattformen erbjuder verktyg för tävlingsadministratörer och deltagare för att hantera och delta i tävlingar.

Några av funktionerna som plattformen vanligtvis erbjuder inkluderar:

  1. Tävlingshantering: Administratörer kan skapa och hantera tävlingar, inklusive registrering av deltagare, schemaläggning av tävlingar och definiering av tävlingsregler.

  2. Resultatrapportering: Efter tävlingen kan deltagarna rapportera sina resultat genom plattformen, och administratörer kan granska och publicera dessa resultat.

  3. Statistik och prestationer: Plattformen kan vanligtvis generera och visa statistik för deltagarnas prestationer, såsom träffsäkerhet, tidsscore och andra relevanta mätvärden för tävlingen.

  4. Kommunikation: Möjligheten att kommunicera med deltagare, skicka viktiga meddelanden, och dela tävlingsrelaterad information.

Shoot'n Score It hjälper till att digitalisera tävlingshanteringen och gör det enklare för både arrangörer och deltagare att delta och administrera tävlingar inom dynamiska skyttesporter.

Smedjan four elements cup

2023-12-10 - 2024-03-11


CUPEN INNEHÅLLER 4 MATCHER.

FÖRST OCH FRÄMST FÖR SKYTTE SMEDJANS MEDLEMMAR,

REGISTRERING SKER PÅ https://shootnscoreit.com